Wij zijn gevestigd in Amersfoort

Over ons en contact

Repurpose sinds 2012

Repurpose begon ooit na een uniek afstudeeronderzoek van Bas Slager en Thomas van der Veen. Hierbij zijn zo’n 1500 deuren hergebruikt in de VechtclubXL te Utrecht. Veel mensen vonden dat gaaf en ‘bijzonder’. Thomas en Bas vonden het juist ‘bijzonder’ dat hergebruik nog niet gewoon is in de bouw. Zo is advies- en scoutbureau Repurpose ontstaan met als doel: Hergebruik de normaalste zaak van de (bouw)wereld maken. Het bureau wordt nu geleid door Bas Slager.

Onze drive

Ons team is dienstbaar, pragmatisch en positief ingesteld. Wij houden van samen pionieren en werken veel met partijen die ook een verandering willen brengen in de lineaire bouw. We zoeken met het team en onze partners naar de mogelijkheden en halen daar waar mogelijk obstakels weg. Zo komen we, met onze opdrachtgevers, tot steeds meer adaptieve en remontabele gebouwen.

Kom in contact

per mail: info@repurpose.nl
of per telefoon: 06-18247014

Of kom langs

We zijn gevestigd in Villa Paasloo te Amersfoort. Dit is vanaf centraal station een paar minuten met de bus of fiets. Met de auto is het 5 minuten rijden vanaf de A28. Parkeren is gratis en kan het beste langs de Vondellaan en anders de Jacob Catslaan.

Over ons en contact
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Start een kansenscan